Uthyrningslägenhet

På Babordsgatan 8 finns en lägenhet som man kan hyra tillfälligt. Medlemmar i Brf Holmen får hyra lägenheten max 5 nätter i rad (inkl en helg). Kostnaden är 350 kr/dygn och betalas senast vid överlämning av nyckeln, gärna med Swish till 0733-742 942.

I lägenheten finns totalt fyra bäddar, porslin och städutrustning. Du ansvarar som värd för dusch, sänglinne och förbrukningsvaror såsom toapapper och diskmedel. Observera att djur och rökning är förbjudna på grund av allergi. Lägenheten får inte heller hyras för att arrangera fester, eftersom de som bor i fastigheten kan bli störda.

För att hyra lägenheten vid storhelger (jul, nyår, påsk och midsommar) lämnar du in en intresseanmälan senast två månader i förväg. Önskar flera personer hyra samma helg drar vi lott bland de intresserade, men ingen får hyra samma storhelg två år i rad. Bokning av storhelg är bindande.

Om du önskar förlänga hyresperioden kan det göras dag för dag, om ingen annan medlem i föreningen gör anspråk på lägenheten vid samma tidpunkt.

Du bokar lägenheten via e-post: lgh@brfholmen.se

Nyckeln hämtas hos Michael Siwertzon dagen innan lägenheten skall disponeras. Vänligen avtala tid för hämtning av nyckeln på 0733-742 942.

Nyckeln återlämnas i BRF Holmens postfack på Babordsgatan 8 (samma port som gästlägenheten) senast klockan 12:00 dagen efter sista övernattningen
Det är du själv som står för städningen.

Den sista fredagen varje månad görs städning vid ungefär lunchtid.